Urus Jualan Anda Dengan Mudah

"Hilangkan Sakit Kepala Anda Mengurus Tempahan Pelanggan! Tak Perlu Merekod Atas Kertas Setiap Kali Ada Customer Buat Tempahan"


Sistem Order Yang Saya Gunakan


Hai, Assalamualaikum dan Salam Sejahtera. Saya Khairul Amran, Ini adalah salah satu contoh sistem order yang saya gunakan untuk urus rekod jualan produk online saya.

Sebelum ni banyak buat secara manual. Bila customer order barang & whatsapp details, saya terpaksa tulis satu persatu semuanya secara manual. Silap haribulan, boleh tersilap pos barang. Atau terpos 2kali kepada customer yang sama.

Tracking poslaju pun kena hantar secara manual. Bila lewat update tracking, customer terus bising. Haha!

Mungkin masalah macam ni bukan saya sorang hadapi. Semua peniaga online akan hadapi.

Baru-baru ni saya upah programmer untuk buat sistem order custom made ikut apa yang saya nak, supaya lebih senang nak manage order.

Kerja-kerja pengurusan database customer jadi lebih mudah. Tak perlu pening kepala asyik semak whatsapp nak check jika ada order terlepas pandang.

Jika customer nak order, bagi je order link kat dorang sama ada melalui whatsapp atau pm di fb. Customer hanya perlu klik order link, dan terus order dari situ. Customer boleh pilih samaada nak bayar manual atau online payment sebab sistem order ni dah diintegrate dengan sistem Billplz.

Lepas kita setel poskan produk, sistem akan automatik hantar notifikasi sms kepada customer. So, dorang akan tahu status order dorang samaada dah diposkan atau belum. Sistem ni jugak boleh update berapa stok produk yang available. Boleh terus print borang PosLaju. Boleh blast sms kepada customer.

Sejujurnya, kos upah nak buat sistem ni sahaja dah mencecah 4 angka. Tak percaya, try tanya mana-mana programmer dan minta quotation dari dorang. Ada yang caj hingga puluh ribu.

Jadi, saya bercadang nak bantu sesiapa yang nak guna sistem order macam ni, dengan harga tak masuk akal.

RM100 sahaja setahun untuk keseluruhan sistem ni. Yang bestnya, anda tak perlu beli domain atau hosting untuk install sendiri. Ya hanya dengan investment RM100 setahun anda tak akan pening kepala lagi menguruskan tempahan pelanggan anda!

Berminat? Cuba dulu di laman web ini:

=>> http://demo.odarr.com

Username : admin
Password: demo1234

Owh ya, kalau anda betul-betul berminat, anda tak perlu fikir panjang. Inilah tools yang semua peniaga online cari selama ini.

Okeh apa tunggu lagi, boleh buat tempahan sekarang!


Itu sahaja. Moga ia bermanfaat untuk semua.



Khairul Amran Marhaban,
0193075154